Ontdek ons

Ontdek wat in jezelf zit

Bij Club Med werken, is de kans jezelf te ontdekken en een unieke professionele en persoonlijke ervaring te beleven.
 

Je professionele vaardigheden benutten

Dat is ervoor kiezen zijn vak op een andere manier uit te oefenen, zijn deskundigheid te ontwikkelen dankzij het contact met teams die over echte vakkennis beschikken. Het is ervoor kiezen professioneel te groeien via opleidingsprogramma's op maat in een omgeving waar prestaties geëvalueerd en beloond worden, waar het doorgroeien naar nieuwe verantwoordelijkheden aangemoedigd wordt en waar er  veel carrièremogelijkheden zijn.

Een unieke persoonlijke ontwikkeling

Maar het is ook jezelf de kans geven je passies en je beroep met elkaar te combineren, je talenten te tonen of er nieuwe te ontdekken en die te ontwikkelen zoals je zelf wil. Een kans voor jou om je horizon te verbreden en nieuwe culturen te ontdekken. Om een uniek menselijk avontuur te beleven, waardoor je jezelf beter leert kennen via het contact met anderen en waar je onvergetelijke momenten deelt.

Club Med, een ervaring die een troef wordt

Een of meerdere seizoenen bij Club Med werken is een verrijkende ervaring, de basis voor professionele en persoonlijke troeven die je hele leven het verschil zullen maken. Gevoel voor dienstverlening, zelfstandigheid, multi-inzetbaarheid, creativiteit of openheid van geest en vriendelijkheid worden een echte springplank voor de toekomst.