Onze HR-visie

Ontwikkeling van Talenten

Club Med Spirit , die wordt uitgedrukt door GO en GE teams en gedeeld met de klant , is inherent aan onze verscheidenheid en de unieke ervaring die iedereen kan genieten van het gezelschap . Deze geest , een combinatie van professionaliteit en gezelligheid , geworteld in het talent van de OG en G. E.

Een enkel model

Naast de levenservaring van de werknemers of de GO winst GF in het dorp of in het kantoor , Club Med biedt een uniek model op het gebied van carrière en inzetbaarheid .De cursussen worden aangeboden door ons zijn van nature een bron van motivatie , intense ervaringen , bezighouden met handel , en dit alles in een internationale omgeving .

Ontdek wat er in zichzelf

Bij Club Med , elke werknemer de kans om " zichzelf te ontdekken " .Club Med biedt een groot deel van de capaciteit van de GO en GE te groeien binnen het bedrijf te verhogen als de maatschappelijke ladder en bezetten management posities .Bovendien werd de stroom van het dorp mogelijk gemaakt de kantoren en agentschappen .

Talent College

Het ontwikkelen van talent is van het grootste belang voor de Club Med , die een Talent College in 2006 opgericht .Het is gericht op de ontwikkeling en het voortbestaan ​​van deze kostbare hulpbron en het gebruik ervan te verzekeren .Betrokken zijn twee andere belangrijke figuren : de GO / GE zelf en managers in de Culture Club Med , zijn verantwoordelijk voor een succesvolle en specifieke oriëntatie van hun teams .